NIEUWS & INFO
  Uw persbericht hier ? info@ossepiraten.nl of ossepiraten@hotmail.com of via hyves
  Laaste Media Nieuws
   
   
 
 ondrerhoud 07 aug 2010
 
wegens grote onderhoud kunnen wij de aan komende 2 weken niet draaien sorry voor het ongemak  we zijn wel non stop te horen want onze site woord aangepast en er woord nieuwe muziek in gezet  en zo

groetjes dj Jeroen dj Martijn dj lady Britt

 
Radio Mexico Is Terug Legaal In de Ether 02 aug 2010
 
Denbosch - Radio Mexico Is terug via de ether Via haren HOS Op de Frequentie 106.1 MHz en ook via de live stream van Mexico
 
Let Op ! Vanaf Vandaag Onderhoud Aan De De Website !!  28 Julie 2010
 
Hallo Beste Bezoekers En Luisteraars , Vanaf Vandaag Word Er Onderhoud Gedaan Aan Deze Website , De Inhoud Word Beetje Veranderd Sommige dingen gaan Verplaatsen En Of Aan Gepast Fouten Gaan Er Uit Nieuwe Onderdelen Kort Gezegd Verbouwing ! de 1e 2 weken Van Augustus Altijd Namens het Hele Team van Ossepiraten.nl en studioplaya Fijne Vakantie !!
 
Studio Playa Terug  24/7  10 Julie 2010
 
Oss- studio playa is weer terug , niet via ml maar 24/7 via onze eigen livestream via internet , voorlopig zin we nog non-stop met 70% Nederlandstalig en Brabantse artiesten , maar ook de nieuwste top40 hits het word weer oude wet,s gezellig zo als het was op palee bijv. ook live dj,s komen te draaien met lady Britt , dj Jeroen en Martijn geniet van onze muziek alvast :)
 
Nieuwe website PUURORANJE.NL 27 Mei 2010
 
De ontwikkelaars van Mijnartiest.nl hebben een nieuw product gelanceerd, puuroranje.nl! Mark en Frans van Duijnhoven zijn inmiddels bekende figuren in de Nederlandstalige artiestenwereld, met als awardwinner voor de beste Nederlandstalige website een logische stap naar een nieuwe uitdaging.

Puuroranje.nl biedt naast een platform voor fans van het Nederlandstalige lied, nu ook mogelijkheden voor producenten, organisatiebureaus platenmaatschappijen, winkeliers en distributie.
Dit alles is samengesmolten tot een krachtige website voor de muziekliefhebber en de wereld daar om heen.

De kracht van puuroranje.nl zit in de volgende punten:

Laatste nieuws: het laatste nieuws uit de muziekwereld is terug te vinden op puuroranje.nl. Om het nieuws zo compleet mogelijk aan te bieden is er ook een mogelijkheid om zelf nieuws in te sturen.

Agenda: de grootste en meest gevulde agenda op internet waar alle feesten en evenementen rondom het Nederlandstalige lied in terug te vinden zijn. Via een makkelijke module wordt de agenda mede ingevuld door artiesten en organisaties waardoor wij een complete agenda aan kunnen bieden.

Prijsvragen: op puuroranje.nl staan diverse prijsvragen centraal zodat je altijd een mogelijkheid hebt om een leuke cd of dvd te winnen van je favoriete artiest of kaartjes voor evenementen. Op dit moment kun je een unieke Zangers Zonder Naam cd box winnen ter waarde van 79,99 euro.

Foto's: op diverse evenementen zijn fotografen van puuroranje.nl aanwezig die de feestgangers en artiesten op de foto vastleggen. De sfeerimpressie is een dag later op puuroranje.nl te vinden.

Artiesten: op puuroranje.nl is een complete database van Nederlandstalige artiesten aanwezig. Naast een volledige biografie en discografie komt er binnenkort de mogelijkheid om online met je favoriete artiest te kunnen chatten!

Download shop: puuroranje.nl is aangesloten bij Europees grootste database waardoor wij een grote download shop van Nederlandse producten kunnen aanbieden. De database zal in de toekomst verder worden uitgebreid met andere genres zodat we snel een van de grootste download shops op internet worden.

I-Radio: alle internet radiozenders in je eigen omgeving zijn op puuroranje.nl in kaart gebracht. Zo kun je gemakkelijk zoeken op welke link jouw favoriete internet radiozender in de buurt te vinden is. Je eigen internet radiostation aanmelden? Dat kan via i-radio@puuroranje.nl.

Verkooppunten: puuroranje.nl brengt de Nederlandstalige cd's dichterbij de fans en biedt ze voor een scherpe prijs aan! Diverse benzinestations, supermarkten en tabakszaken zijn al puuroranje verkooppunt waar de speciaal geselecteerde cd's te verkrijgen zijn. Interesse om een puuroranje verkooppunt te worden tegen aantrekkelijke voorwaarden? Neem dan contact op via info@puuroranje.nl of bezoek onze website voor meer informatie.

Catalogus: op puuroranje.nl kun je alvast bekijken welke cd's en dvd�s wij o.a. aanbieden bij onze verkooppunten. Er zijn al enkele leuke titels te vinden zoals �Feest in de kroeg� �Frans Bauer - Zijn grootste successen� �Marianne Weber � haar grootste successen� �De TV Kantine deel 2� �Radio Hollandio deel 2� en vele andere waarbij de distributie van het puuroranje.nl concept in handen ligt van Pink Records.

SMS2Screen: puuroranje.nl bezit een eigen systeem om via SMS de interactiviteit tussen bezoeker en organisatie van een evenement levendig te houden. Bezoekers kunnen een SMS sturen naar een speciaal scherm om zo bijvoorbeeld te laten weten hoe ze zich vermaken op het evenement, contact te zoeken met andere feestgangers of om iets te kunnen winnen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Interactie: puuroranje.nl zit zeker niet stil. Naast de website zelf zijn wij te vinden op diverse sociale media zoals Hyves, Twitter, Youtube, Linkedin en Facebook.

Design: puuroranje.nl heeft eens speciale aanbieding voor artiesten die zich online en offline professioneel willen profileren. Voor een zeer scherpe prijs kunnen wij niet alleen een website leveren, maar ook het ontwerp van cd's, dvd's, fotokaarten, flyers en visitekaartjes. Het extra voordeel dat wij de artiesten via deze website kunnen bieden is een koppeling met puuroranje.nl. Dit houdt in dat je als artiest direct gekoppeld wordt aan onze agenda, Twitter en Youtube, zodat al jouw nieuws ook het nieuws van puuroranje.nl wordt.

Boekingen: via puuroranje.nl is het in de toekomst ook mogelijk om een artiest te boeken. Doordat wij de artiesten opdelen in verschillende prijsklassen is het gemakkelijk zoeken welke artiest jouw feest op kan vrolijken. Wij geven vervolgens jouw wensen door aan de artiest, en hij of zij kijkt of ze op de gewenste datum kan.

Een hele lijst met mogelijkheden die puuroranje.nl kan bieden voor zowel de fan van het Nederlandstalige lied als de producenten, organisatiebureaus en platenmaatschappijen. Inloggen op puuroranje.nl kan heel gemakkelijk met je eigen Mijnartiest.nl account. Wil je liever niet met ons mee overstappen naar puuroranje.nl? www.puuroranje.nl
 
 
 
LANCERING NIEUWE RENÉ SCHUURMANS SINGLE‘IS HET LEVEN NIET MOOI’   23 April 2010
 

De nieuwe single van de populaire zanger René Schuurmans is deze week gelanceerd. De vrolijke, aanstekelijke single is getiteld ‘Is het leven niet mooi’, het is een Schuurmans nummer pur sang. ‘Is het leven niet mooi’ is de voorloper van het nieuwe album dat eind 2010 verschijnt.

 

‘Is het leven niet mooi’ is een zomers nummer dat zijn oorsprong kent in ons buurland België. In België vertolkte de daar zeer populaire zanger Luc Steeno het nummer eerder en in Nederland zal René Schuurmans er hier eveneens een regelrechte zomerhit van maken. Het is niet de eerste keer dat er een wisselwerking is tussen René en Luc Steeno. Luc Steeno bracht eerder het nummer ‘Diep in mijn hart’ van René uit en scoorde hiermee in België hoog in de hitlijsten.

 

De videoclip voor ‘Is het leven niet mooi’ is nu te zien op www.reneschuurmans.com. In de clip zie je René in de studio waar hij zijn nieuwe single opneemt, afgewisseld met backstage beelden van het spectaculaire mega concert dat René eind vorig jaar gaf in zijn woonplaats Sint Michielsgestel.

 

Ter promotie van de nieuwe single zal René de komende periode veelvuldig te horen zijn op de diverse radiostations. Ook staan er diverse TV optredens op het programma. Komende zondag trapt René de promotionele activiteiten af tijdens de opnames van Hart voor Muziek. Op Pinkstermaandag 21 mei wordt een compilatie van het achtertuinconcert uitgezonden op Omroep Brabant.

 

Eind 2010 komt het nieuwe album van René uit via CNR Entertainment. Het is de opvolger van het succesvolle album ‘Blij dat ik leef’. René werkt al enkele weken samen met diverse producers uit het hele land aan het schrijven van nieuwe nummers.

 

‘Is het leven niet mooi’ is vanaf 7 mei verkrijgbaar in de platenzaken. Vanaf begin volgende week is de single al verkrijgbaar via de downloadshops zoals iTunes.

 

Ga voor het laatste nieuws over René Schuurmans en de agenda naar www.reneschuurmans.com

 
Vier dagen Franse Cultuur in Oss   09 April 2010
 
Vanaf donderdag 3 juni organiseert de Stichting BBB in Oss het
Frankrijk Festival ‘BoumBadaBoum’. In dit vier dagen durend
Festival wordt ruim aandacht geschonken aan diverse uitingen
van de geliefde Franse Cultuur.
 
Zo wordt er op de donderdagavond exclusief gedineerd in het
prachtige klooster Bethlehem in Haren waarna in het theater
De Lievekamp in Oss de Franse muziek centraal zal staan.
Hier zal onder andere Nathalie Matteau en haar band
Les Hommes Perdus een sprankelend optreden verzorgen en
zullen regionale artiesten ‘acte de presence’ geven.
 
Ook jongeren komen in het Festival ruim aan hun trekken.
Op de vrijdagavond is er in de Groene Engel in Oss een
spetterend optreden van ‘Vive la Fête’ en op de zaterdag-
avond gaan jonge muzikanten zelf hun favoriete Franstalige
muziek spelen.
 
Op zondagmiddag worden in de Groene Engel diverse
kwaliteitsfilms vertoond uit de hooggewaardeerde Franse
cinema. Op zondagmiddag wordt het Festival afgesloten met
een gevarieerd programma in het Jan Cunenpark in Oss,
waarbij de dit jaar jubilerende stadsharmonie KVA een optreden
zal verzorgen.
 
De opbrengst van het Festival zal onder andere worden
aangewend de jubilaris financieel te ondersteunen.
 
 
Muziektheatergezelschap De Meierij   30 Maart 2010
 

Muziektheatergezelschap �De Meierij � geeft maandagavond 12 april 2010 een perspresentatie voor hun nieuwe productie�DE MARSKRAMER�. Een productie, gebaseerd op het bekende schilderij van Jheronimus Bosch en speciaal voor �De Meierij� geschreven  door Henri Swinkels en gecomponeerd door Tom Löwenthal. In mei 2011 zal deze worden opgevoerd in de Verkadefabriek. Een muzikaal verhaal dat alle zinne prikkelt?

 

De presentatie valt in twee delen uiteen, te weten een mondelinge toelichting door het bestuur en het productie team van De Meierij en daarna een korte presentatie van zang en spel door alle leden van het muziektheatergezelschap. Dirigent is Tom Löwenthal en de regisseur is Peter ter Aar.

 

U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn om 20:30u in:

� De Biechten� Henri Bayensstraat, 3 in Hintham - �s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie : www.meierij.com en de bijlage.

Presentatie Marskramer 28-03-10 

 
 
 
Toch album Wesley Klein 14 Maart 2010
 

Breda ,

Beneluxrecords heeft besloten om het album “ Gewoon Wesley” toch eind Maart op de markt te

brengen. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten.

Op het Nederlandstalige album zullen 14 tracks komen in verschillende stijlen. Als bonus staan er 3

videoclips op. Als extra zal er een poster op ware grootte worden bijgesloten.

Het album is vanaf 31 Maart te verkrijgen bij alle cd-winkels in Nederland.

_________________________________________________________________________________

contactgegevens:

Beneluxrecords

www.beneluxrecords.nl

info@beneluxrecords.nl

Nog steeds te verkrijgen via: www.beneluxrecords.nl

 
Nieuwe zendlocatie en -mast voor L-FM 105 08 Maart 2010
 
 

Op vrijdag 5 maart is voor L-FM (lokale omroep voor Landerd) een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Er werd een nieuwe mast geplaatst in het buitengebied van de gemeente nabij het Oventje in het dorp Zeeland.

 

De nieuwe mast was wenselijk omdat de zender die nu nog in de grote kerk van Zeeland staat niet de gewenste dekking had. Tevens had het kerkbestuur gevraagd de antenne te verwijderen, dit na de restauratie van de kerk twee jaar geleden.

Na deze oproep van het kerkbestuur is L-FM gaan zoeken naar een locatie die het ontstane probleem kon oplossen, Deze werd samen met de gemeente Landerd gevonden nabij het Oventje aan de rand van Zeeland.

Vele procedures zijn doorlopen en begin 2009 kreeg L-FM de vergunning voor een zendmast van 44 meter hoog. Dit is tevens de maximale hoogte omdat vliegbasis Volkel op een steenworp afstand ligt.

 

Intussen had L-FM een derde frequentie gekregen om de verzorging in de richting van natuurgebied de Maashorst, waar ook problemen waren, te verbeteren. In samenwerking met Agentschap Telecom werd de frequentie 107.9 MHz verworven. Dit had echter tot gevolg dat de reeds aangekochte mast van 44 meter niet sterk genoeg was om alle antennes te dragen en ook nog eens voorbereid te zijn op onder meer digitale uitzendingen.

 

In samenwerking met TURRIS BV werd gezocht naar een betere oplossing. De conclusie was dat er een veel sterkere mast nodig was, maar dus ook nieuwe vergunningen van de gemeente!

Eind 2009 vielen de nieuwe vergunningen op de mat en kon het project van start gaan.

Vorst en sneeuw gooiden roet in het eten maar desondanks werd er toch gebouwd aan het project. Op woensdag 3 maart kwamen alle onderdelen aan en werd de mast opgebouwd door TURRIS BV, deels op de poer en deels op het weiland naast de bouwlocatie.

 

Nu staat de mast in volle glorie en is de mast 44 meter hoog als de topbuis is uitgeschoven.

In de tussentijd is er door L-FM contact gelegd met AFN (Amerikaanse leger zender) die in september 2009 hun zendlocatie in Erp moesten verlaten en zodoende geen etherdekking meer hadden. De mast die L-FM nu geplaatst heeft is immers zo sterk dat makkelijk een derde zender in de mast kan. AFN zendt uit in het gebied nabij Volkel, dicht in de buurt bij de nieuwe zendmast. AFN heeft inmiddels een intentie getekend om in de mast een plaatsje te verkrijgen op 40 meter hoogte.

 

Over een week zal de stroom aangesloten worden en kunnen de eerste testuitzendingen worden gedaan met zowel de 106.6  en 107.9 MHz. De 105.0 MHz in Schaijk zal overigens ongewijzigd blijven. Het bereik van L-FM zal in het buitengebied van Zeeland waar geen bekabeling is, aanzienlijk verbeteren.

 
Campagnecomité organiseert Excellence Spring Edition  02 Maart 2010
 

Op zaterdagavond 20 maart is Vivaldi voor de tweede keer de locatie voor Excellence. Een avond feest waarbij de opbrengsten volledig ten gunsten komen van Het Rode Kruis afdeling Het Maasland.

In november heeft het publiek kunnen genieten van een voor Oss uniek concept van livemuziek en disco. Op veler verzoek heeft het campagnecomité van het Rode Kruis besloten op herhaling te gaan en zullen er in Vivaldi weer de klanken van de jaren 80 en 90 door de zalen schallen. Zo kunnen we naar een stevige winter met zijn alle de lente binnen swingen vandaar ‘Éxcellence Spring Edition’

Net als de Editie van november wordt er volledig terug gegaan naar de 80’s & 90’s Hits, Partytime! Ook nu hebben we weer twee gigantische zalen met bijbehorende podia, met state of the art lichteffecten, spiegelbollen een verlichte vloer. Eén zaal wordt gevuld met live muziek gebracht door Triple X een 4-persoons cover band die je het uitgaansgevoel van de jaren 80 volledig kunnen laten herbeleven. De flexibele 4-mans formatie met de kwaliteiten en de performance van een grootse band! Muziek van Jan Smit tot Aerosmith, met een gegarandeerd up to date repertoire en inzet. Allround in diverse stijlen; disco, soul classics, top 100, rock en natuurlijk Nederlandstalig. Stil blijven staat is er op deze avond niet bij. De andere zaal zal net als de voorgaande keervolledig worden ingericht als heuse discotheek en  het uitgaansgevoel helemaal compleet maken. Dit alles met de medewerking van de dj's van de Elberco drive in show.

VERKOOPINFORMATIE

Kaartverkoop is reeds gestart.
Excellence spring Edition! begint zaterdag 20 maart om 21.00uur, de zalen gaan 20:30uur open. Kaarten inclusief zijn in de voorverkoop voor € 12,50 en te koop bij onder andere:
Appies lekkerneijen, WC Ruwaard / de CD-kiosk / Vivaldi. Aan de deur € 17,50.

Meer informatie volgt op: www.excellence-dance.nl

 
Willem Barth scoort eerste top-10-hit  28 Feb. 2010
 
Eindhoven, vrijdag 26/02/2010) Willem Barth heeft zijn eerste top 10-hit op zak. Zijn laatste single ‘Bella Bella Signorina’ stijgt deze week door in de Single Top 100 van 18 naar nummer 9. De clip is in 1 maand tijd meer dan 65.000 keer bekeken via You Tube. (bron : berkmusic )
 
Anita de Baaij schenkt kunstwerken aan Rode Kruis Campagnecomité
 
Anita de Baaij schenkt kunstwerken aan Rode Kruis Campagnecomité
Anita de Baaij (Nijmegen, 1948) veelzijdig kunstenaar uit Oss met een
breed oeuvre. Naast haar eigen Art Studio  is als docent tekenen en
schilderen, verbonden aan Centrum voor de Kunsten De Muzelinck in Oss.
De Baaij heeft enkele kunstwerken die gemaakt zijn door
leerlinggroepen beschikbaar gesteld aan een goed doel. Deze
schilderijen zijn inmiddels door Anita overhandigd aan het Rode Kruis
Campagnecomité,  afdeling Het Maasland zodat zij hier mooie dingen mee
kunnen doen. Deze kunstwerken zijn gemaakt  begin jaren 90 als
‘reproducties’ van bekende meesterwerken, zoals ‘Een vrolijk
gezelschap’ van Jan Steen. Alleen, op deze doeken  hebben de
leerlingen elkaar geportretteerd. Bovendien komt in alle schilderijen
Anita de Baaij als docent voor (zoek haar!).

Veiling gestart
Het Rode Kruis Campagnecomité zal deze schilderijen per opbod veilen
waarbij, vanzelfsprekend, de opbrengst ten goede komt aan het Rode
Kruis, afdeling Het Maasland.  Iedereen , particulier, bedrijf of
instelling, kan aan deze veiling deelnemen via www.VeilingOss.nl. Via
deze site kan nu al een bod worden gedaan. De schilderijen kunt u
natuurlijk bekijken op deze website, maar u kunt ze nog beter
bewonderen in de Muzelinck aan de Raadhuislaan 18 te Oss.

Op 28 mei 2010 wordt de veiling afgesloten door middel van afslag door
een veilingmeester.
 “Wij waren blij verrast door dit initiatief van Anita”,  aldus Joris
Teulings van het Rode Kruis Campagnecomité. “Daar de schilderijen
behoorlijk van formaat zijn, grootste maat 145x250 cm., kan niet
iedereen die plaatsen. Je kunt je voorstellen dat iemand toch wil
aankopen, de opbrengst aan het Rode Kruis ten goede komt, en
vervolgens het schilderij aanbiedt aan een van de vele instellingen
die het Maasland rijk is. Ook hopen we dat andere kunstgalerieën en
kunstenaars het initiatief van Anita zullen volgen.”

Meer informatie op: www.rodekruishetmaasland.nl
 
19 februari gaan de afleveringen van de Sterren.nl Academy 2 van start 18 Feb. 2010
 
Zoals jullie laats waarschijnlijk al hebben vernomen ben ik uitgekozen om deel te nemen aan het programma Sterren Academy, van Tros Sterren.nl
In dit tien weken durende programma wordt ik samen met 4 medekandidaten opgeleid tot artiest door middel van verschillende workshops waaraan vele bekende Nederlanders meewerken zoals o.a. Jeroen van der Boom en Henk Westbroek. Tevens krijgen we een eigen single en videoclip, waarmee we uiteindelijk de strijd aangaan in een spectaculaire liveshow die tevens de finale is.
Maar..... Voor het zover is zullen er net voor die spannende finale twee kandidaten de Academy moeten verlaten...
De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met het felbegeerde platencontract van CNR Entertainment, en mag onder dat label een compleet album op gaan nemen.Voor de mij is dit natuurlijk een geweldige opstap naar de top, laatst ben ik zelfs nog even bij Shownieuws geweest op SBS6.

De afleveringen van de Sterren Academy gaan op 19 februari a.s. van start bij Omroep Brabant.
De uitzendtijden van het programma zijn iedere vrijdag om: 18:00 uur/ 20:00 uur/ 22:00 uur/ 24:00 uur, en iedere zaterdag om: 08:00 uur/ 12:00 uur/ 14:00 uur.
Tevens zijn de uitzendingen ook te volgen op Sterren.nl Voor meer info kijkt u op www.sterren.nl/academy en op www.roydekkers.nl
 
 
Nederlandstalige muziek steeds populairder 06 Feb. 2010
 
In Nederland heerst onder een groot deel van de mensen nog een groot taboe op Nederlandstalige muziek. Muziek uit Amerika, Engeland of zelfs volksmuziek uit Afrika, alles lijkt grotendeels geaccepteerd. Alleen het eigen lied lijkt onder een dikke laag stof gestopt te worden. De hoogste tijd dus om het Nederlandstalige lied uit het stof te halen!

Mijnartiest.nl, dé grootste Nederlandstalige community, heeft onder haar ruim 25.000 leden een enquête gehouden om meer te weten te komen over hoe ze tegenover het Nederlandse lied staan. Dat het zeker niet onder het stof ligt komt duidelijk naar voren, want op de enquête is massaal gereageerd.

Luisteren naar het Nederlandstalige lied voor een vrolijke noot

Een ruime meerderheid van de mensen die de vragenlijst hebben ingevuld luisteren voornamelijk naar het Nederlandstalige lied omdat het ze vrolijk maakt en omdat het begrijpbare teksten zijn. In de leeftijd an 45-65 jaar luisteren ook veel naar Nederlandse muziek, omdat de muziek ze door een moeilijke periode heen sleept. Slechts enkele mensen luisteren de muziek alleen in de kroeg. Als mensen thuis naar Nederlandstalige muziek luisteren, doen ze dat vooral via de radio, op de voet gevold door het luisteren via CD’s.

Evenementen

Gemiddeld gaan de mensen 1 tot 5 maal per jaar naar een Nederlandstalig evenement. Opvallend is dat er ook een grote groep vaker dan 20 maal paar jaar gaat. Dit zijn vooral jongeren onder de 25 jaar. Verder gaan vrouwen vaker naar een evenement dan mannen. Niet vreemd dat de meest gehoorde klacht over een evenement, een tekort aan (schone) wc’s is! Ook voldoende snacks, een rookruimte en merchandising wordt op prijs gesteld.

Gemiddeld wil men voor een groot feest €23,50 aan een toegangskaartje uitgeven, en voor een kleiner feest gemiddeld €13,50. Jongeren onder de 25 jaar en mensen in de leeftijdsklasse 25-35 jaar zijn bereid om net iets meer te geven dan de gemiddelde prijs.

Online informatievoorziening

Omdat Mijnartiest.nl een online community is, zijn er ook een aantal vragen gesteld over de online informatievoorziening, betreft artiestennieuws en evenementeninformatie. Hieruit komt naar voren dat een zeer ruime meerderheid grootschalig gebruik maakt van internet, om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het Nederlandstalige lied (ruim 90%). Opvallend is dat niet de jongeren de meeste informatie op internet vinden, maar mensen in de leeftijd 45-65.

Men is ook erg tevreden over de hoeveelheid informatie die er te vinden is op het wereldwijde web. Via de website van een artiest en via een online agenda (zoals Mijnartiest.nl) blijft men op de hoogte van alle evenementen die in het weekend georganiseerd worden.

Kwaliteit Nederlandstalige lied

De leden van Mijnartiest.nl geven aan het Nederlandstalige lied zeer te kunnen waarderen. Gemiddeld wordt er maarliefst een 8.4 toegekend aan de kwaliteit van het lied.

 
JEUGDKOOR JOY 02 Feb. 2010
 

Gratis proefles. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud en houd je van zingen kom dan in de maand februari kijken of meedoen met een repetitie op vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur in het Maasland College te Oss.

 

Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen met

Mevr. A. Gerardts (voorzitter)

Tel: 0412 - 633401

info@jeugdkoor-joy.nl

 
Takens Piratenmarathon & Lucas&Gea Sterrenparade 14 jan. 2010
 

BALKBRUG – De piraten voelen zich thuis in Takens Balkbrug. Niet alleen in de eigen piraten scheepsbar, maar ook tijdens de meerdaagse piratenmarathons die het Balkbrugse uitgaanscentrum met enige regelmaat van de klok organiseert. Vrijdag 22 januari is het weer zover en worden alle liefhebbers van de piratenmuziek uit de wijde omgeving van Balkbrug, zeg maar gerust heel Overijssel en Drenthe, weer in Takens verwacht.  Dan begint de eerste marathon van 2010 al op vrijdagmiddag 16.00 uur en gaat het feest door tot 4.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag.

 

‘Een uitputtend feestje, maar wel eentje die de piratenliefhebber zeker niet zal willen missen’, kijkt John Veer al vast vooruit. In het najaar van 2009 hield Takens ook al een piratenmarathon en dat werd een feest van jewelste. Frankie, bekend van de Scheepsbar van Takens, gaat samen met zijn collega’s Wernald, Leon, Rudy, John en Martijn, maar natuurlijk niet te vergeten heel veel andere piratenvrienden, er het komende weekend nog meer feest van maken. ‘We gaan een heel weekend lang alleen maar de beste piratenmuziek draaien die er bestaat’, zegt hij. ‘We beginnen vrijdagmiddag om 16.00 in het nostalgische oude voorcafé met terras van Takens compleet met Heerlijk Helder Happy Hours tussendoor  en eindigen pas zaterdagnacht om 4.00 uur in natuurlijk De Scheepsbar, bekend als het piratennest van Overijssel en Drenthe. Een marathon, een slijtageslag waarvoor we de beste piratenzenders van Drenthe en Overijssel naar Balkbrug halen, maar waarbij onze gasten ook diverse gastoptredens mogen verwachten van de artiesten die je op het piratenfeest verwacht.’

 

Sterrenparade

De zaterdagavond is voor een groot deel in handen van het bekende duo Lucas en Gea. Zij gaan van start met hun eerste Sterrenparade. En dat belooft wat. Met de beste piraten uit de stal van Lucas & Gea wordt dit een echte piratenavond zoals die behoort te zijn. ‘Ik wil nu iedereen al aanraden om onze website (www.takensbalkbrug.nl) goed in de gaten te houden’, vervolgt John Veer. ‘Daarop hebben we alle artiesten staan die zaterdag naar Balkbrug komen, zoals partyband Moeflons, Burdy, Dorette Duurkoop, natuurlijk Lucas&Gea en de beste Piratenzenders van de omgeving. ‘We organiseren deze marathon in samenwerking met de beste piratenteams, mensen die echt verstand hebben van de muzikale voorkeuren van de fans en die als geen ander de ene na de andere hit aan elkaar weten te praten.’

 

Kinderen welkom

Een leuke bijkomstigheid is dat de entree voor het piratenweekend op vrijdagmiddag vanaf 16.00 tot zaterdagavond 22.30 uur helemaal gratis is. ‘Maar ook na die tijd is het niet duur om van het feest te genieten’, lacht John Veer. Voor slechts € 7,- kan men de hele avond, tot diep in de nacht genieten van de vele artiesten die gaan komen. ‘We willen zoveel mogelijk mensen binnen de muren hebben. Iedereen moet de kans krijgen om te genieten van de absolute piratenhits van dit moment en natuurlijk die van vroeger, want eens een piraat altijd een piraat.’ Onder begeleiding van ouders/verzorgers zijn ook de kinderen zaterdag overdag welkom in Takens. www.takensbalkbrug.nl

 
 
Willem Barth; een evergreen in de dop‏  08 jan. 2010
 
 

Willem Barth, de 33-jarige Doetinchemmer heeft 2 zeer succesvolle jaren achter de rug. Daarvoor waren er wel incidentele succesjes maar sinds 2008 lijkt het geheel naar een hoger niveau te zijn getrokken. Nummers als “Wachten Op Jou” en de Goldfinger mix van “Aan Alle Mooie Meiden” werden dikke hits vorig jaar. Tijdens het 40-jarig jubileumconcert van Corry Konings afgelopen jaar in Breda stond Willem Barth ineens naast de jubilaris voor het duet “Ik Wil Alleen Bij Jou Zijn” wat oorspronkelijk door Corry en Koos Alberts op de plaat is gezet.

John Spencer (Henk van Broekhoven) stond aan de muzikale wieg van de zangcarrière van Willem Barth.
 

Als voorloper van een nieuw album en een live-concert is nu de single “Bella Bella Signorina” verschenen. Een onwaarschijnlijk knap nummer dat het volkse combineert met Big Band muziek en een sound heeft van de jaren ’50 en ’60. Hiermee presenteert Willem Barth een compleet nieuwe en eigen sound in de Nederlandstalige muziek. Een echt ballroomsfeertje ontstaat bij dit nummer en dat ademt de videoclip dan ook uit.
 

Met zijn geluid en looks heeft Willem Barth alles in zich om definitief door te stoten naar de vaderlandse top en dat kan gebeuren met dit nummer dat zó Willem Barth is!

Een evergreen in de dop?

www.willembarth.nl

 
Het feestgedruis in met nieuw Tv-opnamen Hart v.muziek  07 jan. 2010
 

Beleef 100% Nederlandse muziek met o.a. Jannes, Lucas & Gea en Grad Damen

 

Al jaren zijn de Tv-opnamen van Hart voor muziek een groot succes, met één keer per jaar ook nog eens veel polonaise, confetti, diverse prinsen carnaval en bekende feestartiesten! Naast drie reguliere tv-shows staat op 24 januari namelijk ook het carnavalsfeest centraal. Frans Duijts, de Gebroeders Ko, De Deurzakkers, Adje, Stef Ekkel en Jettie Pallettie maken het feest!

 

Neem je feestoutfit mee en kleed je na show drie om voor dit feestgedruis.

 

De Deurzakkers

We gaan terug naar februari 1974. Willem heeft dan het geniale en geweldige idee voor een liedje. En dat liedje wordt : “Zak es lekker door”. In 1975 wordt “Zak es lekker door” een Top-10 hit en bekroond met “de carnavalskraker van het jaar”. In 1983 is het opnieuw raak met “Waar is de steek van de keizer”, een cover van het populaire liedje van Andre van Duin uit de film “De Boezemvriend”.

Vanaf dit moment is het steevast raak en wordt traditioneel bijna jaarlijks een carnavalsliedje afgeleverd en ontstaan hits zoals, “Het feest kan beginnen”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”, “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “Geef ons de sleutel maar”.

 

Frans Duijts

Frans Duijts tourde jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf, toevallig in rolde.

In 2006 verschijnt zijn eerste album. Jan Smit benadert Frans om samen met Nick & Simon op te treden in Spanje voor het TROS programma De Zomer Voorbij. Maar ook het VARA programma De Wereld Draait Door ontdekt Frans en de grote radiostations omarmen de zanger. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans die zich inmiddels één van de populairste volkszangers van Nederland mag noemen.

Een nieuw Frans Duijts album is in voorbereiding en wordt in 2010 verwacht.

 

Meer toppers……..van ‘eigen’ bodem!

Frans Duijts, Jannes, Dennie Christian & Mieke & Christoff & Lindsay, Grad Damen, Django Wagner, Dries Roelvink, Lucas & Gea, Gebroeders Ko, De Deurzakkers, Adje, Johan Heuser, Rob van Daal, Marjan Berger, Ronnie Ruysdael, Jettie Pallettie, Roel Thomas, Mike & Collin, Henk Damen, John de Bever, Alle 13 Jaanke, Alex, Stef Ekkel, Double DJ’s, Rob Ronalds, Dikdakkers, Zware Jongens, DJ Bompa ft. De Mens. (programma onder voorbehoud)

Meer namen worden binnenkort via www.hartvoormuziek.nl  bekend gemaakt.

Opnamen bijwonen?

De entreekaarten voor 24 januari zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl   (0900-9000 8000), de voorverkoopadressen van Ticketpoint, de negen VVV kantoren in Zuidoost Brabant en het Brabant House in Helmond.
Per kaartje betaal je €10.00, dit is inclusief twee consumptiemunten bij binnenkomst.

 

Locatie

De deuren van het Brabant House aan de Steenweg 19 in Helmond openen om 13:00 uur. De muzikale middag begint om 14:00 uur waarna vijf shows worden opgenomen. Het carnavalsfeest start om 16.30 uur en de opnamedag duurt tot ongeveer 18:30 uur.

 

Hart voor muziek: Toppers van eigen bodem!!!

 
 
 
nieuwe album van Denans  07 jan. 2010
 
In 2009 was "Het Tetterlied" een megacarnavalskraker en één van de meestgedraaide platen in het land. Daarna verscheen nog het bijzonder geslaagde �Geef mij een antwoord op mijn vragen�(zijn beste tot nu toe?) en vervolgens kwamen er twee duetten op single uit met Tina van Beeck uit zijn eigen HVA-stal. We hebben het hier over de 43-jarige Hans van Aalst uit het Brabantse dorpje Dorst waar hij in 2009 weer een feestzaal/café op de kop tikte. Nu met het carnaval voor de deur verschijnt de opvolger van �Het tetterlied� met de titel �Eenmaal ben jij�. Iets minder gewaagd dan de spectaculaire voorganger maar een echte megameezinger met de potentie van vele meters polonaise. De tweede track is minstens zo leuk want u kent vast de in 1927 geboren Gina Lolobridgida toch wel? Een sekssymbool waarover Tony Bass in 1969 een klassieker op de vinylplaat perste. Wel Denans heeft het door Monique de Nijs, dochter van de beroemde Jack de Nijs, geschreven �Kus me tot diep in de nacht� als track toegevoegd op de single. Ondanks dat het origineel vaak gecoverd is had wat ons betreft deze B-track ook de titeldrager van de single mogen worden. Het is wachten op het nieuwe album van Denans dat op 10 februari zal verschijnen en de opzienbarende titel "Niet Te Kopiëren" meekrijgt.( Bron:Nick holland)

 
De Beste Wensen 
 
Namens Mijn Iedreen De Beste Wensen en Gelukkig Nieuwjaar en muziek kaal en luisterrijk 2010 !!!! Gr. ossepiraten.nl team en studioplaya ( dj Jeroen )
 
Het Einde Voor Radio Atlantis 92.4
 
De Bossche zender Radio Atlantis nam afscheid van haar luisteraars tijdens een 12 uur durende live-uitzending. Vrijwilligers en artiesten kwamen naar de studio aan de Gestelseweg om afscheid te nemen. Een verhuizing, de nasleep van een verbouwing en stroom- storingen zorgen voor problemen bij Radio Atlantis. Het aantal sponsoren en vrijwilligers liep terug en het aantal openstaande rekeningen stapelde zich op.

 
Kerst Radio 2009
 
Het Was weer super leuk en gezelig hier Muziekstad 92.3 en power FM 94.6 bedankt voor de muziek hier nog een fragment van muziekstad  
 
Sfeervolle Kerstshow   09 dec. 2009
 

zaterdag 19 december 2009

Aanvang 20.15 uur

Sfeervolle Kerstshow

Stichting kerstgala verzorgt een

Voor volwassenen en kinderen.

Een afwisselend programma waar de kerstvonken vanaf zullen vliegen.

 Wat u kunt verwachten:

Gevarieerde sfeervolle muziek, groot enthousiasme van het Osse Jeugdkoor Joy, stoere mannenstemmen van het Stichts mannenkoor, grote inzet van de solisten Ruben Smits en Roos van der Sanden, een lieflijk ballet van Hanneke van der Stappen, mooie kostuums en een goed projectorkest.

Dit alles onder de strakke leiding van dirigent Piet van der Sanden.

Samen genoeg bouwstenen voor een show, die staat als een huis, waar u zeker van zal genieten.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar

 Via theater de Lievekamp

 0412-648922 Bron : Stichting Kerstgala

 
TOP 10 HIT VOOR DJANGO  09 nov 2009
 

DE ZINGENDE NEEF VAN HET ROSENBERG TRIOHet gaat geweldig met Django Wagner. De tweede single “Mooie Blauwe Ogen” bestormt de Top 10 en stijgt deze week van 17 naar 9 in de Mega Top 100. Na het succes van de debuut single “Kali”, welke een 17e plaats in de Mega Top 100 bereikte, is dit geweldig nieuws, en mag Django met recht een van de grote ontdekkingen van 2009 genoemd worden.

Na jaren in de schaduw te hebben gestaan als neef van van het wereldberoemde Rosenberg Trio verscheen dit voorjaar de debuutsingle “Kali” van Django Wagner, een bewerking van een traditioneel zigeuner volkslied. Hiermee werd het Rosenberg Trio voor het eerst in hun lange carrière bijgestaan door een vocalist.

“Kali” groeide uit tot een grote hit en hiermee is met Django Wagner een nieuw fenomeen geboren. Het virtuoze spel van Het Rosenberg Trio, het vioolspel van neef Martien Wagner  in combinatie met de warme, volle stem van Django bleek een schot in de roos. In de bijbehorende clip klinken de oude ritmes en clichébeelden van de zigeunercultuur nog door. Er spreekt verlangen uit, een bepaalde nostalgie, maar wel in een modern jasje.

Django groeide op in een échte muzikale zigeuner familie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed en hij spreekt vier talen, waaronder de Sinti taal. Django verkeert in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en uiteraard het Rosenberg Trio.

Medio november verschijnt het debuut album van Django Wagner getiteld “Kali” met daarop 12 geweldige liedjes van dit nieuwe fenomeen. BRON : berkmusic
 

 
 
Ruim vijfentwintig artiesten feesten met Hart voor muziek op televisie  09 nov 2009
 

100% Toppers van eigen bodem met o.a. Vader Abraham en Jody Bernal

Zondagmiddag 29 november presenteert Hart voor muziek nieuwe televisieopnamen met toppers van eigen bodem. Deze opnamedag zal het muziekfeest met het Nederlandse lied door onder meer Vader Abraham, Rene Schuurmans, Jody Bernal, Django Wagner, Bouke en De Sjonnies worden gemaakt. Ervaar dit grote meezingfeest!

René Schuurmans

Het is hard gegaan met René Schuurmans sinds hij in 2003 debuteerde als solo-zanger met de single ‘Op de Griekse toer’. Op dat moment was hij al jaren als ambtenaar werkzaam in de gemeente Sint-Michielsgestel en was het zingen vooral een steeds verder uit de hand lopende hobby. De keus om professioneel zanger te worden maakte Schuurmans eind 2005, toen hij al zijn andere werkzaamheden definitief opzij zette.  Het heeft hem geen windeieren gelegd.

Django Wagner

Al jaren kreeg Django de vraag van zijn fans wanneer hij met een eigen plaat zou komen. Eind 2008 gebeurde het onvermijdelijke. Platenbaas Adrie van den Berk liet er geen gras over groeien en opperde meteen een eigen single. Django besloot een samenwerking aan te gaan met zijn muzikale familie, het Rosenberg Trio.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan zijn eerste album, dat eind 2009 zal verschijnen. Volgens muziek kenners heeft Django Wagner alles in huis om een groot artiest te worden.

Meer toppers……..van ‘eigen’ bodem!

De volgende artiesten zullen ook van zich laten horen tijdens het muziekspektakel :

Vader Abraham, Rene Schuurmans, Jody Bernal, Django Wagner, Bouke, De Sjonnies, Helemaal Hollands, Frank van Etten, Dirk Meeldijk, Ferry de Lits, Willem Barth, Nieke de Ruiter, Centerfold, Frank Verkooyen, Tom Klijbroek, Rev ’N Ros (X factor), Judith, Voice Male, Jan Leliveld, Nostalgiejaas, Tijdloos (Ramon Beense ,Alberto Nicolay, Dario), One Two Trio, Pip & Ruud en vele anderen...

Kijk voor de actuele line-up op www.hartvoormuziek.nl.
(programma onder voorbehoud)

Laatste nieuws….

Kijk voor het laatste nieuws over de Tv-opnamen en de artiesten dagelijks op: www.hartvoormuziek.nl. Bekijk op de website ook de oude programma’s in ‘uitzending gemist’, foto’s en beluister de toppers van eigen bodem ook in Hart voor muziek Radio via de online radiospeler.

Opnamen bijwonen?

Kaarten voor het waanzinnige spektakel op 29 november zijn vanaf heden verkrijgbaar via Ticketpoint.nl (0900-9000 8000), de negen VVV kantoren in Zuidoost Brabant en Bavaria Brouwerij Café te Lieshout. Per kaartje betaal je €10.00, dit is inclusief twee consumptiemunten bij binnenkomst.

Locatie

De deuren van het Brabant House aan de Steenweg 19 in Helmond openen om 13:00 uur. De muzikale middag begint om 14:00 uur waarna vijf shows worden opgenomen. De opnamedag duurt tot ongeveer 18:00 uur.

Hart voor muziek: Toppers van eigen bodem!!! bron : hvm ( persbericht )

 
JOHNNY HOES BENOEMD ZIJN WARE OPVOLGER 21 Okt 2009
 
De naam Johnny Hoes , een begrip in de Nederlandse muziek geschiedenis.

Johnny Hoes is niet alleen is hij de zanger van hits als Och was ik maar, De Stroper, Daar mag je
alleen maar naar kijken  en De Smokkelaar.
Hij is ook de ontdekker en liedjes schrijver van artiesten zoals Doe Maar, Zangeres zonder naam,
Eddy Wally, De Heikrekels, Dennie Christian en vele anderen.

Op 92 jarige leeftijd kan Johnny terugkijken op een mega succesvolle en toegevoegde waarde in
onze Nederlandse muziek geschiedenis. Men noemt hem vaak een levende legende!
Johnny is zich er van bewust dat hij eens zijn gevoel en liefde voor het Nederlandstalige lied moet
overdragen aan een jonger, gedreven iemand , die zijn werk als vader van het Nederlandstalige
lied zal voorzetten.

Aan 1 die hetzelfde gevoel heeft , aan 1 die dezelfde bescheidenheid heeft , aan 1 die zelfs diezelfde
rollende r heeft en even groot is van stuk:
Stef Ekkel!

Hij heeft al een superhit gescoord. Gezonden door onder andere De Toppers en Frans Bauer.  
Maar De Woonboot is gewoon de hit van Stef Ekkel.
Het liedje kent iedere Nederlander, iedereen kan het mee zingen , maar de artiest en zanger erbij
bedenken dat is moeilijker.

Wel , Johnny gaat dit veranderen, hij ziet Stef als een groot artiest en wil graag Stef  als zijn laatste
kunstje zien. Door middel van een duet “De Smokkelaar “ willen ze getwee, zij aan zij , aan het
Nederlandse volk laten horen hoe je met het juiste gevoel iedereen kunt bekoren

Bron : berkmusic

 
Radio Mexico denbosch Adios FM NEE 11 Okt 2009
 
Adios FM NEE, Steun Mexico, klik op het plaatje,
daarna links boven op bestand klikken en afdrukken,
print het uit en stuur het op!

Adios FM NEE
 
CD Presentatie Henk Damen 5 Okt 2009
 
Op 24 Oktober 2009 zal de nieuwe single van Henk uitkomen.

Henk zal hiervoor 2 cd presentaties geven met diverse collega artiesten.

Op zaterdag 24 Oktober in zaal de Merx in Berghem

De volgende artiesten zullen een optreden verzorgen:

Eric Dikeb (bekend van de Pizzahut), Ben Hendriks (ster in 100 dagen Tros )

Django Wagner(met de hit Kali), Jim Henderiks, Arno (leef jij maar Raak)

Albert Casanova van Bentem (bekend van de telecom reclame)

Jeffery Heeze, Rini van de Kerkhof en bekend van IDOLS Neil Hendriks

en een mini concert van 45 minuten van HENK DAMEN

en op 1 November in café zaal de Kroon in Kerkdriel Bron : henk damen.nl

 
Het Rode Kruis Campagnecomité 2010 organiseert Excellence 5 Okt '09
 

Op vrijdag- en zaterdagavond 20 en 21 november is Vivaldi de locatie voor de eerste editie van Excellence. Twee avonden feest voor de jongeren en oudere-jongeren onder ons. De opbrengsten van deze avonden komen volledig ten gunsten van Het Rode Kruis afdeling Het Maasland.

Op vrijdag zal het Vivaldi veranderen in de grootste club die Oss heeft: twee gigantische zalen met bijbehorende podia, state of the art laser-, en lichteffecten en alles wat er nog meer bij komt kijken. Excellence zal je verwachting volledig overtreffen en wordt een ongekend decadente clubervaring die je nooit meer zult vergeten. Bovendien zullen naast
DJ Vato Conzalez de allerbeste clubjocks van dit momenten verschijnen die Vivaldi zullen doen veranderen in de grootste, heetste en vetste club die Oss ooit heeft gezien.

Op zaterdag gaan we volledig terug naar de 80’s & 90’s Hits, Partytime! Ook nu hebben we weer twee gigantische zalen met bijbehorende podia, met state of the art lichteffecten, spiegelbollen een verlichte vloer. Eén zaal wordt gevuld met live muziek gebracht door You and Me een 6-persoons cover band die je het uitgaansgevoel van de jaren 80 volledig kunnen laten herbeleven. Ook deze avond zullen ze laten zien waarom ze gerekend worden tot een van de beste bands van Nederland op dit moment. De andere zaal zal als heuse discotheek het gevoel helemaal compleet maken. Dit alles met de medewerking van de dj's van de Elberco drive in show. Als klapstuk van de avond zullen de Diva’s of Dance een optreden verzorgen. Alleen al in Nederland scoorden ze samen meer dan 45 hits en nu samen op 1 podium de dames uit T-spoon (Linda Estelle), 2 Brothers on the 1st Floor (Des'Ray) en 2-unlimited (Anita Doth).

VERKOOPINFORMATIE

Kaartverkoop start vrijdag 9 oktober
Excellence dance! begint vrijdag 20 november om 20.00 en duurt tot 02.00 uur.
Kaarten inclusief 2 consumpties zijn in de voorverkoop voor € 12,50 en te koop bij:
de ontmoeting / de CD-kiosk / Vivaldi. Aan de deur € 12,50 exclusief consumpties.

Kaartverkoop start vrijdag 16 oktober

Excellence de 80’s & 90’s Hits! begint zaterdag 21 november om 20.30.
Kaarten inclusief zijn in de voorverkoop voor € 15,00 en te koop bij onder andere:
de ontmoeting / de CD-kiosk / Vivaldi. Aan de deur € 17,50.

Meer informatie volgt op: www.excellence-dance.nl bron : rode kruis

 
Radio Hollandio Sinds Vandaag ook op 94.1  1 Okt 2009
 
Sinds Vandaag Radio Holandio op de 94.1 FM ,heelaas radio mexico volopig aleen maar op internet
 
 
Radio Mexico uit de ether en verder via internet  28 sep 2009
 
De bekendste legale piratenzender van Den Bosch en omstreken, Radio Mexico, organiseert op zondag 27 september in Autotron Rosmalen het afscheidsconcert 'Adios 94.1 FM'. Met dit concert zal de radiozender officieel vaarwel zeggen tegen de oude vertrouwde frequentie 94.1 FM. Radio Mexico Den Bosch maakt plaats voor Radio Hollandio per 1 oktober. Radio Mexico blijft voorlopig alleen via internet te horen.
Een grote delegatie Nederlandstalige artiesten zal dit afscheid muzikaal ondersteunen. Op het programma van 'Adios 94.1FM' staan veel bekende Nederlandse artiesten die de afgelopen jaren vaak te horen waren op Radio Mexico, onder wie Leon Basley, Henk Damen, Dirk Meeldijk, Willem Barth, Henk Bernard, Frans Duijts, Rene Schuurmans, Stef Ekkkel, Henk Damen en de 3 J's. Autotron Rosmalen gaat open om 15.00 uur. Het concert duurt van 16.00 tot 21.00 uur. [Radio.NL]
 
LEF! Festival  24 sep 2009
 
LEF! Festival: Nick & Simon // T-Spoon // 2 Brothers on the 4th floor // Band Broadway // Vengaboys

De tent staat al overeind in Heesch! Kortom, koop nog snel je kaartje en geniet van 2 dagen feest in de festivaltent!

Met op zaterdag: Saturday 90's met optredens van:
T-Spoon, Vengaboys, 2 Brothers on the 4th floor, DJ Claire S & DJ Rob (Boogie Wonderland).

Op zondag:
Nick & Simon, Band Broadway, Roy Dekkers, Bennie Solo & DJ Toon Wouters. Deze dag is toegankelijk vor alle leeftijden, kinderen tot en met 8 jaar hebben gratis toegang.

Kaartjes zijn te koop bij de onderstaande verkoopadressen:

Café-Zalen ’t Tunneke in Heesch
Uitgaanscentrum Lunenburg in Loosbroek
Bruna in Heesch
CD Kiosk in Oss
Paper Point in Dinther
Music Store in Schijndel
Music Store in Veghel
Jo Spierings in Geffen
Alle primera winkels
Check www.lef-festival.nl voor meer info!

 
Dirk Meeldijk geeft groot concert in Noordwijkerhout  24 sep 2009
 
Dirk Meeldijk geeft op zondag 17 oktober voor het eerst een groot concert
in NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.
Dit gaat een grandioos feest worden samen met collega's Franky Falcon, Rob van Daal,
Peter Beense en Dellie Pfaff.
Voorgaande jaren gaf hij steevast een feestavond in de Duinpan in De Zilk, maar 
belangstelling is al zo groot dat de zaal eigenlijk te klein werd. Vandaar dat de Hillegomse
volkszanger is uitgeweken naar Noordwijkerhout, een schitterende lokatie, waar nog meer
mensen terecht kunnen.

Het belooft een groot spektakel te gaan worden, met een aantal hoogtepunten, die je
absoluut niet wilt missen!

www.dirkmeeldijk.nl
www.berkmusic.nl 
www.bmebookings.nl bron : Berk music
 
FestyLand 2009  24 sep 2009
 
3 DAGEN, 4 PODIA, 5 TENTEN, 60 ACTS!
Volkel wordt weer FestyLand! Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober staat hier een supertentenkamp vol entertainment, vertier en verstrooiing voor iedereen met trommelvliezen, pupillen en smaakpapillen! Topbands, DJ's, theater, artiesten, shows die je nu al een glimlach om de lippen toveren. 3 dagen biedt het FestyLand-programma voor elk wat wils. Vorig jaar werd het festival met zeer veel enthousiasme ontvangen en geloof ons, dit jaar doen we er nog een flinke schep bovenop om het Festivalseizoen weer vakkundig af te sluiten!

In verschillende tenten wordt er elke dag wat anders geboden. Vrijdag is het zogenaamde Holland Podium voor de fervent Nederlandstalige onder ons, echter er kan die avond, nieuw dit jaar, ook volop gerockt worden in de RocktoberTent. Of je kan je vertier zoeken in een van de andere drie toplocaties op het festivalterrein: altijd keuzes genoeg! Zaterdag beklimmen wederom diverse grote bands de bühne en die dag is er uiteraard ook weer de DancePalace Arena waar de juiste DJ's vanachter de draaitafels hun kunsten zullen vertonen. Zondag staat in het teken van de Tour du Frans en dat wordt een groot feest waarbij niemand wordt overgeslagen. Over deze hilarische happening in latere berichtgeving veel meer. Op zondag hebben alle kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.

Ook kan je alle dagen de inwendige mens versterken en gelijktijdig een concert meepikken in de Highschool Tribute EetertainTent. En dan is er nog altijd het vorig jaar ohzo gezellige mobiele 25-Uurs Café op het middenplein van FestyLand, dit jaar aangevuld met 'n nostalgische Spiegeltent met daarin volop theater en ander vermaak! Komt dat zien, komt dat zien! Het worden 'n paar BEAUTIFUL DAGEN ...


Vrijdag 16 oktober
Hollandse Hits, Rocktober en Chille met Nille
Aanvang: vanaf 19.00 uur.
Entree: ? 20,- (dagkassa ? 25,-).
Combi-Ticket vrijdag + zaterdag: ? 37,50 (dagkassa ? 42,50).

Holland Podium:
Marco VandérA-Rachid-Jan Smit-Frans Duijts
One Two Trio-René Schuurmans-Tilt

RocktoberTent:
BZB Oldskool-Drive Like Maria
Claw Boys Claw-Rattlesnake Shake

EetertainTent - Highschool Tribute:
Krezip-The Rolling Stones-U2

SpiegelTent:
Chille met Nille: Het Jaaroverzicht met Bart Balletjes


Zaterdag 17 oktober
FestyLand Live en Dance
Aanvang: vanaf 14.00 uur.
Entree: ? 32,50 (dagkassa ? 37,50).
Combi-Ticket vrijdag + zaterdag: ? 37,50 (dagkassa ? 42,50).

Dommelsch Podium:
Memphis Maniacs-Van Velzen-Waylon & Band
The Madd feat. Dio-De Dijk-BZB

EetertainTent - Highschool Rock Tribute:
Bigns-Jellygoose-Shitt Happens-The Police-Anouk-Herman Brood Band feat. Dany Lademacher

SpiegelTent:
Theater: Het Gekkenhuis!Disco PartyPloppersTime


DancePalace Arena:
Par-T Events zal op zaterdag de DancePalace Arena hosten met een ultieme mix van toppers uit de dance scene. De DancePalace Arena staat deze dag natuurlijk garant voor de vetste beats !!!!

DJ's:
Jay Juice-Funkmaster B-Jarune-Ricky Rivaro
Gregor Salto-Sunnery James & Ryan Marciano
Benny Rodrigues-AfrojackZondag 18 oktober

Tour du Frans en Local Heroes
Aanvang: vanaf 12.00 uur.
Entree: ? 10,- (dagkassa ? 12,50).
Kinderen t/m 12 jaar gratis!

Tour du Frans:
Hilarisch wielerspektakel, zie Tour du Frans »

Dommelsch Podium:
The Hot Studs-De Coronas-BZB & Friends

EetertainTent - Local Heroes:
BZB Kindershow-Staal met Glazen-Que Pasa?
De Andere Hazen-Rezult

SpiegelTent:
Lokaal Theatraal: Later volgt meer informatie.
Chille met Nille: Zondagse Soep met Bart Balletjes


Zoals je ziet; Voor ieder wat wils op FestyLand 2009. WE ZIEN JE DAAR!!
 
Poliep velt Gebroeders Ko  21 sep 2009
 
Na een aantal tropen jaren is het nu even pas op de plaats voor de Gebroeders KO en zijn zij zeker 4 weken uitgeschakelt omdat er bij Gerard Koopmans een poliep op zijn stembanden is gevonden die verwijdert moet worden.

"Ook dit jaar hebben wij ondanks de recessie weer meer dan 200 optredens gepland staan en ik kreeg steeds meer last met zingen en werd steeds hees " laat een aangeslagen Gerard weten " toen heb ik een bezoekje gebracht aan de KNO arts en die constateerde een poliep op 1 van mijn stembanden die zo snel mogelijk verwijdert moest worden ".

"Zo'n operatie is natuurlijk niet leuk en vooral nu onze nieuwe single Vuvuzela weer hoog in de lijsten staat is het natuurlijk balen maar als het goed is moet Gerard na ongeveer 4 weken rust weer optimaal gebruik kunnen maken van zijn stem dus precies op tijd voor de zeer drukke Sinterklaasperiode " vult Ton Koopmans aan .

"Wij vertrouwen op de KNO arts en als mijn stem na de operatie anders klinkt dan voorheen dan maken we misschien toch nog kans op een nr 1 hit met die andere sound "lacht Gerard.
Vanaf 17 oktober staan er weer optredens gepland.

www.berkmusic.nl
www.gebroedersko.nl
www.lineupevents.nl

Bron : berk music

 
Website D-Tv / Maasland FM Vernieuwd 21 sep 2009
 
Oss - De Website Van Maasland FM / D-Tv  , de lokale omroep van Oss en Lith heeft sinds kort een vernieuwde en fris zicht het is mooie en duidelijk geworden kijk op www.d-tv.nl
 
Radio Hollandio ook in Noordoost Brabant 21 sep 2009
 
Regionale Radio Groep verzorgt vanaf 1 oktober 2009, in opdracht van vergunninghouder Commerciële Radio Zuid Nederland BV, het programma Radio Hollandio in Den Bosch. Na een succesvolle introductie in andere regio’s kan ook de regio Noordoost Brabant gaan luisteren naar Radio Hollandio. Radio Hollandio zal in Noordoost Brabant te beluisteren zijn via de etherfrequentie Den Bosch FM 94.1.

HET NEDERLANDSE LEVENSLIED

Op Radio Hollandio is 24 uur per dag het Nederlandse levenslied te horen en wordt veel aandacht besteed aan regionaal product. Sinds haar introductie in oktober 2008 is Radio Hollandio uitgegroeid tot een zeer populair radiostation met een grote schare trouwe luisteraars.

ONTVANGSTGEBIED

*Noordoost Brabant: ether FM 94.1

*Midden Brabant: ether FM 88.8

*Zuidoost Brabant: ether FM 95.5 en kabel FM 97.0

*West Brabant: ether FM 93.9, ether FM 97.3 en kabel FM 95.1

*Zeeuws Vlaanderen: ether FM 92.4 en kabel FM 95.6

*Walcheren: ether FM 89.3 en kabel FM 95.6 [Persbericht]

 
Camerateam Vladeracken opgestapt 21 sep 2009
 
Na grote initiator Hans van Leeuwen zijn nu ook de gebroeders Van Summeren opgestapt bij Vladeracken TV. De Van Summeren's, verantwoordelijk voor alle beeldopnamen en de montage van de televisie uitzendingen van de lokale omroep Geffen, Nuland, Vinkel, zijn met onmiddelijke ingang gestopt.

Martijn van Summeren stond samen met Hans van Leeuwen uit Geffen aan de basis van Vladeracken TV. De reden van het opstappen zou liggen in de wijze van journalistieke handelen binnen de omroep.

Over een eventuele opvolger is nog niets bekend. [Thuis in het Nieuws]

 
CD Presentatie Jack Kunkels 14 september 2009
 
Op 25 Oktober 2009 vindt de CD presentatie plaats van Jack Kunkels, Locatie: 10 Deugden te Oss, aanvang 15.00 uur zaal open om 14.00 uur.
En op 1 November aan de Maaspoort te s'Hertogenbosch aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.00 uur.
Kaarten zijn te verkrijgen bij de kassa van de Maaspoort ( Den Bosch ) of bij cafe de 10 deugden te Oss. ( voor informatie kunt u ook bellen met 0412-643108 ) met muzikale groet Jack Kunkels!

 
Einde lijkt in zicht voor Radio Atlantis 4 september 2009
 
Voor Radio Atlantis lijkt het einde in zicht. "Het is zo goed als zeker dat we er binnenkort mee moeten stoppen." Dat zegt Henderik de Leeuw, voorzitter van Stichting Radio Atlantis.

Een verhuizing, verbouwing en veel stroomstoringen eisen een hoge tol. "De motivatie om door te gaan is weg", zegt De Leeuw.

Na een langdurig piratentijdperk is Radio Atlantis sinds 2006 legaal. "Het was een grote overgang. Maar we hebben in het eerste jaar een winst gemaakt van ruim 20.000 euro", zegt De Leeuw.

Dat hij nu 'radeloos' is heeft vooral te maken met de nasleep van een verbouwing van een pand aan de Gestelseweg. [Brabants Dagblad]

 
Hart voor muziek opent GROOTS nieuwe seizoen 1 september 2009
 

Nieuwe TV-opnamen met o.a. Patricia Paay & Thomas Berge

Na een korte zomerstop opent Hart voor muziek het nieuwe feestseizoen op zondagmiddag 20 september. Tijdens het grandioze muziekspektakel, waarvan tevens televisieopnamen worden gemaakt, treden o.a. Patricia Paay, Thomas Berge & Sophie, Jan Keizer en Albert West op. Later zal het populaire muziekprogramma met topartiesten en crew neerstrijken in het 5-sterren resort Fame Residence in Lara aan de Turkse Rivièra voor een zeer bijzondere muziekreis. Kortom, een grootse opening van het feestseizoen voor liefhebbers van gezelligheid en het Nederlandse lied!

Patricia Paay met nieuwe single in Hart voor muziek

Patricia heeft na 20 jaar stilte op muzikaal gebied weer een nieuwe single uitgebracht. 'Who's that lady with my man', Patricia's grootste hit uit 1977, werd door de DJ John Marks in een nieuw jasje gestoken en door Patricia opnieuw ingezongen.

Dat de titel betrekking heeft op de scheiding met Adam Curry is puur toeval, aldus Patricia. Het idee ontstond vooral toen tijdens een photoshoot voor het magazine Linda de crew haar oude hit begon te zingen en er de suggestie werd gedaan het opnieuw uit te brengen. In de uiteindelijke nieuwe versie zit ook een stukje van 'Independent women' van Beyonce, om het feest compleet te maken.

Of er een volgende release komt is nog niet zeker, maar Patricia ziet het wel zitten. Ze denkt dan vooral in de richting van Lady Gaga, waarbij ze in verschillende interviews zegt net zo gek te zijn als haar. Dat zullen we aan den lijve ondervinden tijdens de nieuwe tv-opnamen van Hart voor muziek.

Meer toppers……..van ‘eigen’ bodem!

De volgende artiesten zullen ook van zich laten horen tijdens het muziekspektakel :

Thomas Berge & Sophie, Jan Keizer, Antje Monteiro, Jannes, Albert West, Grant and Forsyth, Dries Roelvink, Big Black & Beautiful, Anny (Leaf), Mon Amour, Monroe, Astrid Schuurmans, Robert Leroy, Django Wagner, Henk Damen, Ronnie van Bemmel, Henny Weijmans, Lammert, Rob Zorn, Tom Klijbroek, Arie Heesbeen, Dikdakkers, John Stevens, Jeff van Vliet, Samantha Steenwijk. Kijk voor de actuele line-up op www.hartvoormuziek.nl.(programma onder voorbehoud

Laatste nieuws….

Kijk voor het laatste nieuws over de TV-opnamen en de artiesten dagelijks op: www.hartvoormuziek.nl. Bekijk op de website ook de oude programma’s in ‘uitzending gemist’, foto’s en beluister de toppers van eigen bodem ook in Hart voor muziek Radio via de online radiospeler.

Opnamen bijwonen?

Kaarten voor het waanzinnige spektakel (à € 10,00 inclusief twee consumpties bij binnenkomst) zijn vanaf heden verkrijgbaar via Ticketpoint.nl (0900-9000 8000), de negen VVV kantoren in Zuidoost Brabant en Bavaria Brouwerij Café te Lieshout.

Locatie

De deuren van het Brabant House in Helmond (Steenweg 19) openen om 13:00 uur. De muzikale middag begint om 14:00 uur waarna vijf shows worden opgenomen. De opnamedag duurt tot ongeveer 18:30 uur.

Uitzendingen

De opnames van 5 juli jl. worden wekelijks uitgezonden bij de verschillende televisiezenders. Kijk voor een volledige lijst van zenders en tv-gids op www.hartvoormuziek.nl.

Dé gezelligste muziekreis met toppers van eigen bodem!

De tweede editie van de muziekreis "Hart voor muziek On Tour" naar Turkije is een feit. Van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 oktober 2009 bezoeken vijftien Nederlandse artiesten het 5-sterren resort Fame Residence in Lara aan de Turkse Rivièra. Het hotel is door de deelnemers aan de reis in 2008 gewaardeerd met het cijfer 8,8. Ga met “Hart voor muziek” mee op reis! Surf naar www.hartvoormuziek.nl/turkije.

Hart voor muziek: Toppers van eigen bodem!!!

 
  Feest in je Moerstaal 1 september 2009
 
 
  Radio Hollandio Den Bosch bijna on air 1 september 2009
 
Pascal Verlinden van Radio Hollandio bevestigt dat vanaf 1 oktober Radio Hollandio in de regio Den Bosch te ontvangen zal zijn op de frequentie waar nu nog Radio Mexico Den Bosch uitzendt (94.1 MHz).

Dat Radio Hollandio in de ether komt in Den Bosch beluisteren. [RP]

 
 
24 uurs Solexrace 2009  23 juli 2009
 
Na een zeer succesvolle vroege vogelactie is het dan zover!! De voorverkoop gaat helemaal los. Bij de volgende adressen kun je terecht voor je felbegeerde kaarten:

Boxtel: Music Store
Rechterstraat 38
0411-601182

's-Hertogenbosch: Pieter van Os
Snellestraat 42-44
073 6131150
www.pietervanoscd.nl

Oss: CD Kiosk
De Schakel 3
0412-627715
www.cdkiosk.nl

Schijndel: Tabaksspeciaalzaak Van Roessel
Hoofdstraat 95
073-5492259

Uden: Music Store
Sacramentsweg 15
0413-260011

Veghel: Music Store
Molenwieken 10
0413-365850

Berlicum: Cafe Frappant
Milrooijseweg 28
073-5031507
www.cafefrappant.nl

Vorstenbosch: Cafe De Ketel
Kerkstraat 15
0413 363239

Heeswijk-Dinther: Zaal/Restaurant Stanserhorn/Feestcafe Xanadu
Heibloemsedijk 7
0413 229351

Tevens bij alle Music Store en Belcompany winkels in heel het land kijk op hun site waar de dichtsbijzijnde winkel is bij jou in de buurt!

En uiteraard kun je ze ook op www.willemlexopdesolex.nl bestellen

Geniet van het voorverkoopvoordeel en bespaar tot ?17,50

Voor degene die niks willen missen van dit doldwaze weekend is er dit jaar een camping. Hier kun je terecht met je tent, camper, caravan, kartonnen doos etc. Er is plaats voor 2000 man dus wees er snel bij! Let op deze kaarten zijn alleen te verkrijgen via www.willemlexopdesolex.nl

 
 
Mirella : De nieuwe single komt eraan.   19 juli 2009
 
Hoi Allemaal

Het is Zover, De nieuwe single komt eraan..

Dit keer word het een ander nummer als de meeste van me gewend zijn, het word dit keer een (nederlands) pop nummer....

De single wordt geproduceerd door niemand minder dan ''Axel Lindelauf''
Ex- toetsenist van ''Volumia'' en producer van vele bekende artiesten.we gaan ervoor om het nummer als PRIMEUR te brengen tijdens mijn optreden tijdens het Levenslied in Den Bosch Op de Zaterdagavond 1 augustus.......

 Hoi allemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Mijn nieuwe single is bijna klaar, maar bij een nieuwe single hoort natuurlijk een nieuwe CLIP....

Nu is mijn vraag ben jij of ken jij jongens die in een dansgroep (geen styldans maar meer streatdance/pop dansgroep zitten en willen jullie graag meedoen in mijn nieuwe CLIP, Laat het me dan snel weten.......

Dikke kus Mirella 
http://ikzelf1986.hyves.nl

 
FRANK ANTHONY - "WAAR IS ELVIS?"  15 juli 2009
 
Frank Anthony is op 31 juli a.s. te zien als kandidaat in het televisieprogramma "WAAR IS ELVIS?"
op RTL4, geproduceerd door E.V.A. MEDIA.

Frank Anthony, zeer gewaardeerd Elvis Tribute Artiest in binnen- & buitenland, bekend van o.a.
official Theater Tour, 2x LOWLANDS, 3x HOLLAND CASINO commercials &
ALOHA THE GOLDEN MOMENTS FROM HAWAII.

Meer info volgt o.a. via:
www.frankanthony.nl
www.dencevents.nl

TEAM FRANK ANTHONY
D&CEVENTS
 
Na 5 jaar radio maken Noud bongers op M-FM 29 juni 2009
 
Oss - Lith Ruim 5 jaar radio progamma maken op M-FM ( Maasland Fm ) Noud Bongers in de groene engel te Oss was het laaste 3 uur live radio gemaakt met div. Brabantse artiesten : Lya De Haas & Henny Korsten , Ruud Van Der Boogaard & de Lithse Ruveo's en natuurlijk ook een optreden van Noud bongers zelf , Het was heel leuk En Gezelig van 10.00 tot 13.00 Uur  Noud Bedankt en suc6 met de muziek Brabants Trabatour
 
Nieuwe feestsingle voor Sjonnie en Anita 22 juni 2009
 

Het populaire zangduo Sjonnie en Anita hebben een nieuwe feestsingle en de titel is “EEN BEETJE PLEZIER”.

Deze single wordt door NRGY MUSIC Hilversum aangeboden bij diverse webwinkels en downloadshops.

 

"EEN BEETJE PLEZIER" is een feestsingle, met een hoog meezinggehalte, echt een topper volgens de producer Kees Tel waar ook de muziek en tekst van is.

 

Deze single is de voorloper van een nieuwe cd album die in het najaar zal releasen.

Sjonnie en Anita hebben ook een clip opgenomen die ook volgende week te zien zal zijn bron : Sjonnie en Anita

 
Reality Fm  is weer terug !  14 juni 2009
 
Oss - Reality Fm  is weer terug !  op inernet ze waren eert een ether piraat maar nu weer terug als internet radio station suc6 er mee meer info op www.ralityfm.nl ( u kunt al mee luisteren hier naast >> )
 
Nieuws omtrent Silvia Swart!‏  6 juni 2009
 
Je kunt mijn album: Droom van werkelijkheid én mijn nieuwe single: Ik wil mijn waarheid terug downloaden via de volgende 3 sites:
* via SBS6: http://muziek.sbs6.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=332808
* via RADIO 538: http://www.radio538.nl/web/show/id=876139/bundleid=333211
* via Downloadmusic: http://www.downloadmusic.nl/search.php
 
De nieuwe single: Ik wil mijn waarheid terug is uit op cd single én op vinyl single (zie bijlage)
De b-kant is: Deze nacht, afkomstig van het album: Droom van werkelijkheid
Het lied is te beluisteren via: http://sliffie.hyves.nl en via www.silvia.nu
De cd single is te bestellen via: www.cdhal.nl en de vinyl single via: www.jbswart.nl
 
Steun Radio Moonlight met een vrije gift!!
 
Beste Luisteraars, website bezoekers ,

Om op een grootschalig gebied te blijven uitzenden, moeten we de kosten kunnen blijven betalen. Dat kan alleen als we voldoende geld ontvangen van onze supporters: de leden, de deejay's, de sponsors en de adverteerders.

Daarom vragen wij hierbij jullie om hulp! Radio Moonlight heeft in het verleden heel veel geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van het netwerk. Inmiddels zijn we goed bezig doordat we eigenlijk een vrijwilligers organisatie geworden zijn.

Onze kosten zijn alleen de vaste kosten om radio te kunnen maken want we zijn allemaal vrijwilligers. Radio Moonlight heeft dus hele lage kosten. Elke dag gaat het ook beter, we draaien al maanden in de plus maar........ we hebben wel heel veel in te halen en dat doen we elke dag.

Om te overleven hebben we uw steun nodig want er is steeds het risico dat we het vertrouwen verliezen van onze leveranciers (de fiscus, de kabelmaatschappijen, de spullen-leveranciers).

Nu is de tijd aangebroken om iedereen in te schakelen voor steun. Want jullie steun hebben we nodig om te kunnen blijven uitzenden op de kabel daarom hebben wij een actie in het leven geroepen.

Hiervoor hebben wij een commercial met een oproep aan alle luisteraars geproduceerd, deze wordt landelijk gedraaid.

Help mee, zodat Radio Moonlight kan blijven bestaan.
maak uw bedrag over op Rabobank 1395.99.231 te Emmen.

Het Radio Moonlight team http://www.radiomoonlight.nl
 
 
Kaartverkoop Mega Concert, 18 september, René Schuurmans start: 1 juni !!!
 
Op 1 juni start de kaartverkoop van het meest spectaculaire live Concert van René Schuurmans in een Mega-tent (5000 personen) in zijn eigen achtertuin. Een avond om niet te vergeten, van feest, topzang en gezelligheid. Op deze avond zul je alle hits van René Schuurmans voorbij horen komen en zal De TROS deze unieke gebeurtenis op beeld vastleggen voor uitzending.

Staanplaats ? 25,-
Zitplaats ? 30,-

Kaarten zijn te bestellen via:
www.paylogic.nl

en de volgende verkooppunten:
PRIMERA in: Den Bosch, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Vught, Oss, Berghem, Veghel, Uden, Sint Oedenrode, Tilburg, Eindhoven
MUSIC STORE in: Rosmalen, Vught, Boxtel, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Uden, Cuyck, Veghel, Schijndel, Druten, Bemmel

SINT MICHIELSGESTEL: Novy Immens
SCHIJNDEL: Bruna
DEN BOSCH: CD DVD Hans van Liempt
HEESCH: Bruna
HEESWIJK DINTHER: Kantoor/Boekhandel Paper Point
DEN DUNGEN: Dio Drogisterij Groenendaal
 
Randy's Passie verdient een vervolg 27-04-09
 
OSS - Met trots keek Randy Voet zaterdag naar de goedgevulde zaal van Sporthal De Rusheuvel. Zeker 1.500 mensen kwamen naar het Osse muziekspektakel Randy’s Passie. Het evenement werd voor de eerste keer gehouden, maar verdient zeker een vervolg. De toeschouwers genoten van een muzikale, maar bovenal gezellige avond. Met namen als Marianne Weber, Jannes en Thomas Berge was de organisatie erin geslaagd enkele toppers naar Oss te halen. Tussendoor kwam het aanstormende Osse talent Randy Voet meerdere malen op het podium om de avond een nog feestelijker tintje te geven. ( foto's komen nog ) Bron kliknieuws.nl
 
FM zender Radio Gelderland vervangen 30-03-09
 
MEGEN - De FM-zender van Radio Gelderland in Megen wordt vanavond vervangen. Tussen acht en elf uur kan de ontvangst op 89.1 MHz minder zijn.

De bestaande apparatuur is ongeveer 20 jaar oud. Om ook de komende jaren zonder al te veel storing de uitzendingen te kunnen verzorgen, wordt er een nieuwe zender neergezet.

Tijdens de omschakeling wordt een tijdelijke zender ingezet met iets minder vermogen. Bron : Radiogelderland

 
Randy binnengekomen op 54 in de MEGA top 100 !!!
 
YESSSSSSS !!!!

ik ben vandaag met mijn single als de avond voor ons is gevallen binnengekomen op 54 in de mega top 100. Ik ben hier heel erg trots op. Ik wil iedereen bedanken voor het downloaden van mijn single en heb je hem nog niet ? Wil je hem dan alsjeblieft downloaden via mijn website www.randyvoet.nl , Hou me in de mega top 100

ook ben ik te zien met mijn nieuwe clip op sterren.nl en op tv oranje

veel liefs Randy YESSSSS !!!! bron : randy voet 29 maart 09
 
Prijs voor Bongers: 11 maart 09
 
LITH - Noud Bongers (56) uit Lith is vanaf aankomend weekeinde de trotse eigenaar van de Ad-de-Laatprijs. Zaterdag neemt de Brabantse liedjeszanger de bijbehorende oorkonde en de sculptuur in ontvangst tijdens het Brabants Lach- en Liedfestival in de Lievekamp. Bongers krijgt de veertiende Ad-de-Laatprijs op zijn naam vanwege zijn inzet voor het Brabantse dialect. "Natuurlijk ben ik apetrots. Dat staat buiten kijf. Onder andere Gerard van Maasakkers is mij voorgegaan. En als je dan ziet dat hij deze week een Gouden Harp in ontvangst mag nemen…", aldus een lachende Bongers. Zo'n dertien jaar timmert Bongers aan de weg met gitaar en Brabantse tongval. Resultaat: vijf cd's. Daarnaast verzorgt de ambtenaar van de gemeente Oss wekelijks optredens. Hij probeert dat met een knipoog te doen. Toch pakt het publiek dat niet altijd zo op. "Tijdens mijn optredens wordt geregeld een traantje weggepinkt. Over bijna alle onderwerpen heb ik inmiddels wel een lied geschreven." Al zijn de muzikale producten van Bongers zo plat als een dubbeltje ook buiten de provinciegrenzen heeft hij fans. "Mijn website wordt ook vanuit Australië en Nieuw Zeeland bekeken Bron : De sleutel
 
Randy : download nu mijn nieuwe single 22jan.09
 
Hallo
Met trots mag ik jullie nu echt vertellen dat de nieuwe single al bij een hele hoop sites te downloaden is.Hij is vanaf nu UIT. De single is afkomstig van het label van plutomusic en de Producers Zijn Emile Hartkamp& Norus Padidar.

Het liedje is lekker volks en heeft als titel ''als de avond voor ons is gevallen''
je kunt hem vanaf nu op verschillende sites downloaden hieronder staan enkele links YESS !!!!
Download nu en binnenkort veel meer over deze nieuwe single

veel liefs Randy

http://www.radio538.nl/web/show/id=44962/bundleid=228742

http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=228742

http://www.q-music.nl/downloadshop/artist.php?cid=95101


936405a6-877b-4b54-83de-0d2af64f9415.jpg
 
Vanaf Vandaag Gaan We goed en groot Updaten 12-01-09
 
>Vanaf Vandaag Gaan We goed en groot Updaten want er was weer lekker ouderwets gezellig op de fm en de osse artiesten waren voor hun een top jaar . Het Kan zijn dat niet alles goed werkt mag het zo zijn dat er iets niet goed werkt of niet goed geschreven staat oven mailen graag dank u voor het begrip.   info@ossepiraten.nl 
 
Muziekstad Radio Nieuws 31 dec 10:22
 
Ondanks het abrupt einde van afgelopen zondag zijn we in elk geval verheugd om te kunnen meedelen dat er geen AT bij het uitvallen van de zender betrokken was. Omstreeks 22:00 uur is er een stroomstoring geweest, waardoor er 2 zenders uitvielen.

Daar we tot 24:00 uur zouden draaien is er vanuit ons team besloten hier niet achteraan te gaan om risico’s voor de TD te vermijden. Op dit moment zijn alle zenders weer opgehaald en kunnen we verheugd zijn dat alle drie de zenders nog in ons bezit zijn.

Verder willen we iedereen heel erg bedanken voor de vele reacties. Er zijn afgelopen zondag maar liefst 65259 hits op de website geweest, waarvan 2549 verschillende ip adressen.

Met vriendelijk groet,

HET RADIO MUZIEKSTAD TEAM bron: etherpiraten.com
 
De Toppers Van Oss 3-01-09
 
Jack , Randy & Brian De Toppers Van Oss, zaterdag avond was het super mooi en leuk gezelig ze zzingen zeer goed en vooal die 3 samen een mooi medley dat mogen ze vakker doen
no name
Veder was er opteden van : Dries roelvink , wesley wiliams ( andere hazes ) en Jan Smit presenteert het en trapte af met rock & rol nummers
 
FRANK ANTHONY IN CONCERT - ROCK AROUND THE JUKEBOX
 
Als special performance tijdens de Rock Around the Jukebox beurs in Autotron Rosmalen, betreedt Benny's Big Show Orchestra samen met Frank Anthony wederom het podium voor het legendarische "Aloha the Golden Moments from Hawaii" concert. Toegangsprijs voor beurs en concert € 12,00, direct aan de kassa (geen voorverkoop).

Zowel voor zaterdag 4 als zondag 5 oktober zal Frank Anthony & Benny's Big Show Orchestra acte de presence geven.

Aanvangstijd zaterdag: 12.00 - 14.00 uur Aanvangstijd zondag: 15.00 - 17.00 uur ( aangeven tijden nog onder voorbehoud )

Sinds 1988 organiseert ‘De Jukebox Fanaat’ het tweedaagse 50s, 60s, 70s lifestyle evenement ‘Rock around the Jukebox’. Op dit evenement zijn meer dan 250 standhouders aanwezig (allen abonnees van De Jukebox Fanaat). Buiten de honderden jukeboxen treft men er ook andere items aan als singles, flipperkasten, eenarmige bandieten, kleding, emaillen borden en nog véél meer uit de periode 1950 – 1970. Vele bezoekers komen “in stijl” naar dit evenement met hun oldtimer en is het dan ook “een dagje terug in de tijd”. Dit internationaal bekende evenement trekt ieder jaar weer duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.


Frank Anthony - Inspired By The King
 
Ossekermis gaat los met osse artiesten 16 aug. 08  
 
oss - a.s. maandag en dinsdag 3 osse artiesten optreden op de ossekermis maandag : 20.00 Jeffrey Heesen  20.30 randy voet  dinsdag : 20.00 dennis jones 20.30 jeroen van der boom 21.00 nikki ( idols )
 
Eindelijk weer geluid uit Oss  
 
oss - ja eindelijk is er weer wat geluid op de 97.1 P.C.B.  piraten combinatie brabant  jongens suc6 er mee draai ze en hou vol !
 
Bertie Lukano samen met Rosadelia
 
SCHAIJK - Bertie Lukano en de Spaanse zangeres Rosadelia hebben een zomerse plaat gemaakt. Bertie Lukano, bekend van de band Lukano, komt met half Spaanse, half Nederlandse muziek. Samen met Rosadelia, die al een grote zangcarrière opbouwde in haar vaderland Spanje, heeft Bertie Lukano, twee nummers gemaakt. De nummers zijn half Spaans en half Nederlands gezongen en bezitten vrolijke klanken met Mexicaanse en Spaanse invloeden. De titels zijn ‘Bye Bye’ en ‘De zon schijnt nog niet’. Zie ook Bertielukano.nl.

 
DE VIJFDE CD VAN NOUD BONGERS IS EN HIET “AANDERS”.
 

Op zaterdag 5 april aanstaande is het zover. Dan vindt ’s avonds om 20.30 uur in De Hoeve in Lith de presentatie plaats van Noud zijn vijfde CD. De titel ervan luidt: ‘Aanders’. Bongers wordt die avond begeleid door zijn begeleidingsband ‘De Brabo’s’.

 

Filosofie

Echt filosofisch wil de geboren Lithenaar Noud Bongers niet worden, maar de titel van de cd is niet zo maar ‘Aanders’. Bongers: “Klopt! Ik wil er mee aangeven dat in het leven de meeste dingen ‘aanders’ verlopen dan je denkt. Maar het is niet ‘aanders’. Niemand is tegenwoordig hetzelfde. Iedereen leeft en is ‘aanders’. Maar als je ouder wordt zie je bovendien ook veel dingen ‘aanders’. Je moet immers een verleden hebben om te vergelijken. Dingen die gewoon waren toen je jong was worden nu als apart ervaren. Je gaat ze omarmen of ontvluchten. Op bepaalde leeftijd stoppen ze met werken, krijgen ze een aander dagritme, zien ze hun ouders langzaam uit het leven stappen, gaan 3 keer per jaar op vakantie in ’n aander land en

overwinteren zelfs in Spanje, zien ze hun kinderen uit het huis vertrekken, worden opa en oma etc etc. Kortom alles blijft maar veranderen. Alles is en wordt ‘aanders’.”  

Deze gedachten van Noud Bongers zijn terug te vinden in veel van de zelfgeschreven 16 liedjes die deze nieuwe CD sieren. Maar liefst 13 muziekanten hebben hun bijdrage geleverd aan de cd in de Session Sound Studio van Hennie Kosten te Rosmalen. Het titelliedje ‘Aanders’ is een regelrechte aanrader geworden, dat op subtiele wijze een van de boodschappen van de CD uitdraagt. In ‘Grenzeloos Brabant’ bezingt hij, samen met de Belgische zangeres Helen Geets, de gevoelens van de Nederlander en de Belg die in een ‘aander’ land wonen maar beide Brabander zijn en blijven. Een aander liedje, ’Allènnig in stilte’, beschrijft dat zieken een ‘aander’ leven leiden en dat de ‘gezonde wereld’ daar ook ‘aanders’ mee omgaat.

Kortom deze 5e cd is Aanders. Het is niet ‘aanders’.

 

Al eerder

Dit is de vijfde CD van Noud Bongers, die sinds 1996 als een zichzelf op de gitaar begeleidend troubadour, Brabant intrekt om met zijn sonore bariton zijn luisterpubliek te bekoren. Eerdere CD’s luisteren naar namen als ‘Aachterum is ’t kermis’, ’t Brabants ketierke’ , ‘Effe rust’ en ‘Zomar’. Knap is de ontwikkeling te zien van Noud Bongers als zanger, maar zeker ook als tekstschrijver. Daarin lijkt een bepaalde lijn waar te nemen, die meer en meer ingaat op de inhoud waarbij onnodige ballast in de vorm van overbodig taalgebruik achterwege blijft. Noud Bongers zingt principieel in het Brabants dialect, de taal die hij zo’n warm hart toedraagt. “Ik voel, denk en praat erin. Ik kan bijna niet anders. Dat gaat me nu eenmaal het beste af, vandaar!”  Met deze CD bevestigt Noud Bongers zijn positie in de top van de Brabantse streektaalzangers. U kunt er zelf getuige van zijn tijdens de presentatie van Bongers CD ‘Aanders’.

Zaterdag 5 april – 20.30 uur – De Hoeve Pastoor van Hapertstraat no.1  5397 BJ te Lith tel; 0412-481233.  Op dit nummer kunt u vanaf heden de gratis toegangskaarten reserveren. In verband met de voorschriften van de brandweer is het aantal kaarten beperkt. Dus ben er snel bij want vol=vol

Meer informatie over Noud Bongers: www.noudbongers.nl

 
Osse Elvis zegt ’Aloha’
 
OSS/DEN BOSCH – Zanger Frank Anthony, beter bekend als de Osse Elvis, brengt op zaterdag 29 maart in de Maaspoort in Den Bosch een ode aan de legendarische televisieshow ’Aloha from Hawaii’. Dit optreden van Elvis Presley op 14 februari 1973 werd als allereerste tv-programma ooit per satelliet live uitgezonden over heel de wereld
 
Anthony en voormalig Ferrari-gitarist Ben van Wijk hebben de handen ineengeslagen om 35 jaar na dato dit unieke concert te eren met hun voorstelling ’Aloha, The Golden Moments from Hawaii’. Op Van Wijk - dirigent van Nederlands grootste podiumorkest, eigenaar van een muziekacademie en medecomponist van verschillende hits van Ferrari - maakte ’Aloha from Hawaii’ destijds veel indruk: ”Het is altijd een grote droom geweest om de Hawaii-show een keer te doen met mijn orkest. 35 jaar na dato leek mij daarvoor het juiste moment. Wat ik nog zocht, was niet zomaar een Elvisimitator, maar iemand die hem geloofwaardig neerzet. En dat vond ik in Frank. Toen hij open deed, schoten er vijf letters door mijn hoofd: E-L-V-I-S. Ongelofelijk, die man ádemt Elvis. En hij heeft dezelfde droom als ik.” Die droom gaan Frank en Ben en zijn Benny’s Big Show Orchestra waarmaken op 29 maart. Tweeënhalf uur lang waant het publiek zich in Hawaiiaanse sferen. Een professionele show, met 62 amateurs. Bijna alles uit de Aloha-show van 1973 komt voorbij, aangevuld met hits als ’Return to sender’ en ’My Boy’, filmfragmenten en een heuse afterparty. ’Aloha, The Golden Moments from Hawaii’ vindt plaats op zaterdag 29 maart in Maaspoort Sports and Events in Den Bosch. Aanvang: 20.00 uur. Kaartverkoop: Ticketpoint, Ticketbox (Free Record Shop en Primera) of tel. 0900 – 90 00 80 00 (er zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar).
 
Piratenstationnetje' uit de ether geplukt
 
HEESCH - De politie heeft samen met twee inspecteurs van de hoofdafdeling Toezicht van het agentschap Telecom (voorheen Radiocontroledienst) woensdagavond op de Berliozstraat een illegale radiozender in beslag genomen. De 24-jarige zoon des huizes had de zender zelf in elkaar geknutseld. Hij draaide volgens eigen zeggen muziek voor vrienden uit de buurt. De zender had maar een klein bereik. Volgens de inspecteurs van het Telecom agentschap is de boete voor het eerste keer betrapt worden op illegaal zenden maximaal 1100 euro
 
2 Ossenaaren in de race voor live in de HMH
 
 oss-amsterdam  2 ossenaaren zijn in de race voor live in de hmh ( heineke music hall ) samen met Wolter Kroes ! dat zijn mirella en dennis jones je kan mee stemmen wie van hun en andren artiesten door gaan

 

 
Henk Damen komt met nieuwe hit
 
 BERGHEM – Henk Damen houdt komende zondag zijn nagelnieuwe single 'Ik wil jou voor altijd' ten doop bij De Merx. "Een regelrechte hit," weet de Osse zanger.
2008 lijkt weer een productief jaartje te worden voor Henk Damen. Naast zijn muzikale carrière ontwikkelt Henk zich steeds meer tot een tv-persoonlijkheid. Zijn reallife soap 'Het Kamp van Henk Damen' op Omroep Brabant stond garant voor klinkende kijkcijfers. Het vormde de springplank voor de presentatie van het Muziekprogramma 'Hollandse Hitmix' op Tien. En Henk heeft goed nieuws voor de fans: RTL4 start in april met een nieuwe reeks van de 'Hollandse Hitmix', met hem als presentator. Maar ook qua zangcarrière gaat het Henk voor de wind. Onder de muzikale leiding van veteraan Tom Peters van NRGY Music heeft de Ossenaar een nieuw lied ingezongen: 'Ik wil jou voor altijd'. Een lekker uptempo nummer, dat ongetwijfeld weer hoge ogen gaat gooien. "Kom zondag maar lekker luisteren. Het wordt een topiddag!" belooft Henk. De cd-presentatie van Henks nieuwe single vindt zondag 13 januari plaats van 15.00 tot 20.00 uur in de grote zaal van Zalencentrum De Merx in Berghem. Frank van Etten, Johan Heuser, Lesley Williams, Jeffrey Heesen, Jac van de Akker, Doenja en Randy verlenen hun medewerking aan deze middag. De entree bedraagt tien euro. Donderdag 17 januari is Henk vanaf 19.00 uur te gast bij de Free Record Shop in Oss. Hij signeert er zijn single en treedt samen op met Tim Douwsma (So You Wanna Be A Popstar), die zijn nieuwe plaatje 'Wil je bij me blijven' komt promoten

bron : kliknieuws.nl 12-01-08

 
Energy971 zoekt sponsors
 
 hallo beste mensen , energy971 zoekt sponsors voor het homepage en de div. licentie's  ( sena o.a. ) voel je / u geroepen , laat ons het weten , info@energy971.nl we zijn goed beluisderd station met pop muziek en meer non-stop fijn muziek voor bedrijven  en meer
 
2 radioStations uit Oss onair
 
 er zijn nu 2 radio stations uit oss onair 91.2 mhz M-stad muziekstad en 92.3 mhz zwetsbal radio , veel luister plezier !
 
Frank Anthony sings the Gospels of Elvis
 
 OSS - Dit jaar is het 30 jaar geleden dat The King Of Rock 'n Roll overleed. Frank Anthony brengt naar aanleiding hiervan op 9 november een respectvolle hommage aan het spirituele werk van Elvis Presley in de Heilig Hartkerk aan de Kromstraat in Oss. Elvis-impersonator Frank Anthony is allang geen onbekende meer op de Nederlandse podia.

Met zijn Tribute to the King deed hij alle grote theaters aan en was daarnaast te zien op festivals als Lowlands en Paaspop en in 3 Holland Casino T.V. commercials. Naast het bekende rock 'n roll repertoire heeft hij zich ook toegelegd op het het religieuze werk van Elvis Aron Presley. Frank Anthony sings The Gospels of Elvis is een 75 minuten durend programma waarin Frank Anthony niet alleen zingt, maar ook vertelt over Elvis en zijn relatie met gospelmuziek. Kaarten kosten tien euro in de voorverkoop (verkrijgbaar bij onder andere VVV aan de Spoorlaan) Aan de kassa kosten de kaarten 12,50 euro per stuk. bron kliknieuws 18 okt 07

 
Nieuw uiterlijk D-tv
 
 
Vanaf aanstaande maandag ( 7 sept.07 ) is Dtv compleet vernieuwd! Het Dtv Journaal en de kabelkrant krijgen een nieuwe ‘look’ èn er zijn diverse nieuwe programma’s.

Het huidige uiterlijk van Dtv is inmiddels enkele jaren in gebruik. Tijd voor iets nieuws. Het Dtv Journaal krijgt nieuwe vormgeving: een nieuwe leader, aftiteling en zogenaamde ‘bumpers’, die de verschillende onderwerpen afbakenen. De nieuwe vormgeving oogt fris en modern en is speciaal voor Dtv ontworpen.

Ook de kabelkrant is flink onder handen genomen. De vormgeving van het Dtv Journaal wordt ook gebruikt als achtergrond van de kabelkrant, die daardoor een stuk dynamischer wordt. Nieuw is dat bij de abelkrantberichten ook videobeelden en foto’s geplaatst worden.

Vanaf aanstaande maandag zie je elke werkdag na het Dtv Journaal een ander programma. Op maandag is er Dtv Sport, op dinsdag de Osse variant van de Club van 100, op woensdag Opinie, op donderdag Lekker Wonen en op vrijdag Opinie. [Persbericht] www.d-tv.nl

 
Energy971 zoekt regionale pop-rock artiesten
 
Oss - de osse internet /webradio zoekt regionale pop-rock artiesten uit het hele land bent u of kent u een groep / artiest(en) die pop of rock muziek maken u kunt het op sturen via e-mal het mag in het engels zijn of in het nederlandstalig het email is info@energy971.nl  www.energy971.nl   alvast bedankt en suc6
 
Nieuwe steunzender Radio 538 in Megen
 
MEGEN - Radio 538 heeft een nieuwe steunzender gekregen in Megen. Zenderoperator Broadcast Partners heeft de zender op 101.9 MHz begin juni in de lucht gebracht. In Megen zitten onder andere ook Omroep Brabant en Radio Gelderland. In 2005 en 2006 repareerde Broadcast Partners de dekking van Radio 538 al met steunzenders in Amsterdam, Lelystad, Alphen aan de Rijn en Goes en recentelijk met een steunzender in Lopik. (Bron: Radiofreak.nl)
 
 
 
Lokale omroep Oss wil digitaal
 
Dinsdag 6 maart 2007 - OSS - Lokale omroep Maasland eiste gisterochtend in kort geding dat netbeheerder @Home haar uitzendingen binnen twee maanden digitaal naar de Osse huiskamers doorsluist. Volgens de kabelexploitant is dit (tijd-)technisch gezien onmogelijk. De Bossche voorzieningenrechter J. Rullmann doet over twee weken uitspraak.
Rechter Rullmann noemde de kwestie bij aanvang van de zitting 'vrij duidelijk' maar 'complex'. "Het gaat om de overgang van de analoge naar de digitale wereld, dat geeft de nodige problemen." Maasland vond dat @Home de plicht heeft tot digitale doorgifte, maar deze pareerde met de stelling dat ze met het analoog doorgeven van Maasland de wettelijke plicht doet. De digitale kijker kan D-TV nog steeds zien, maar moet daarvoor wel overschakelen naar het 'oude' kanaal. Maasland vindt dat lastig, @Home 'niet ondoenlijk'.
M. Gans van @Home wees op de gevolgen mocht de rechter Maasland in het gelijk stellen. "Dan willen alle andere 300 lokale omroepen ook digitaal. De raming van de kosten is 4 miljoen euro, maar technisch is zoiets nog niet mogelijk. Bovendien wordt onderzocht hoe landelijk één aanpak kan gelden." Gans vroeg de rechter om Maasland niet-ontvankelijk te verklaren, omdat de lokale omroep zich tot het Commissariaat voor de Media had moeten wenden.

 
 
 
 
Atlantis gaat uitbreiden op de Brabantse kabel
 
De ex-etherpiraat Atlantis is vanaf 1 januari 2007 ook te horen op de kabel in Brabant Midden-Zuid en Oost-Brabant. Het radiostation was al in Boxtel en Midden-Noord Brabant te horen. Vanaf 2007 heeft de zender daardoor een bereik van meer dan 1 miljoen Brabanders. Door de uitbreiding gaat de zender werken met drie edities.

Vanaf 2008 wil de voormalige etherpiraat zijn pijlen richten op de regio’s Eindhoven en Breda. Door die toekomstige uitbreidingsplannen zou de zender bijna de hele provincie bereiken. Volgens Atlantis wordt dit gedaan met de doelstelling: "Voor zoveel mogelijk mensen het Nederlandstalige lied verspreiden."
 
 
 
 
Radio Mexico legaal
 
Dinsdag 21 november 2006 - Het contract is gisteren ondertekend, de populaire Nederlandstalige radiozender Radio Mexico is eindelijk legaal. Vanaf vrijdag is de zender te beluisteren op de frequentie FM 94.1.
Vrijdag, zaterdag en zondag wordt er non-stop gedraaid. Vanaf maandag beginnen de gewone programma’s weer. De officiële opening van Radio Mexico, de oudste radiopiraat van Brabant, is op 1 december.
 
 
 
vanaf vandaag gaan we het media nieuws volgen
 
vanaf vandaag gaan we het media nieuws bij houden over internet radio , Brabantse radio en tv e veel meer
 
Binnenkort bij het onderdeel history of radio ook een impressie  van radio mexico en radio atlantis
 

©Copyright 2006 ossepiraten.nl